کد خبر 1791927
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

رضا پهلوی در واکنش‌های توییتری اخیر خود نسبت به کشته شدن ۳ سرباز آمریکایی و نادیده گرفتن خون صدها دانش‌آموز دختر در میناب مورد تمسخر و مؤاخده بسیاری از سرشناسان دنیا قرار گرفت.

به گزارش مشرق، در حالی که بسیاری از طرفداران رضا پهلوی، از مدت‌ها قبل ساز حمایت از او را کوک کرده بودند و ثانیه‌شماری می‌کردند تا آمریکا به ایران حمله کند و آزادی‌شان را در دست‌های عمو ترامپ می‌دیدند، اما انتشار یک توییت کار دستش داد. او که هنوز در رؤیاهایش خواب پادشاهی بر ایران را می‌بیند، گمان می‌کرد با ابراز همدردی با آمریکا، می‌تواند راه خود را به سمت ایران هموارتر کند. غافل از این که این دقیقا همان چاهی بود که با دست خود برای خودش کند.

او در این پیام نوشت: «دلم برای ۳ قهرمان آمریکایی که توسط رژیم کشته و ۵ نفر زخمی شدند، به درد آمد. مردم ایران تا ابد مدیون آنها هستند. به خانواده‌های داغدارشان: لطفا عشق بی‌کران، عمیق‌ترین تسلیت‌ها و سپاسگزاری ابدی ما را بپذیرید.»

داستان از آنجا شروع شد که پهلوی ترجیح داد به جای دلجویی از خانواده‌های دانش‌آموزان دختر مینابی برای از دست دادن دلبرکانشان، به زبان انگلیسی کشته شدن ۸ و زخمی شدن ۵ سرباز آمریکایی را که با لفظ «قهرمان» از آنها یاد کرده، به آمریکا تسلیت بگوید. البته وقاحت او به اینجا ختم نمی‌شود و مردم را مدیون سربازان آمریکایی بداند که خود را به خاطر آنها به کشتن داده‌اند. سؤالی که اینجا مطرح می‌شود این است که مردم ایران باید خود را مدیون کدام اقدام آمریکایی‌ها بدانند و از آنها سپاسگذار باشند؟ برای ویران کردن خانه و کاشانه‌ای که قرار بود تا دو هفته دیگر در آن سفره‌های هفت‌سین عید پهن کنند؟ یا کودکانشان که زیر آوارها تکه‌تکه شدند؟

هر انسانی، در هر کجای این کره خاکی، اگر وجدان بیداری برایش مانده باشد، اذعان می‌کند که آمریکا جز نابودی و ویرانی و مرگ ره‌آوردی برای ما ایرانی‌ها نداشته و نخواهد داشت. همین توییت پهلوی باعث شد تا برخی طرفدارانش که سنگش را به سینه می‌زدند، آن روی سکه را هم ببینند و متوجه شوند که پهلوی دلش برای ایرانیان نمی‌سوزد و تنها دلش برای تخت پادشاهی تنگ شده است.

پهلوی در حالی که از یک تسلیت ساده به مردم ایران دریغ کرد که حتی حامیان دولت ترامپ و نیز بسیاری از افراد سرشناس دنیا هم به این توییت اعتراض کردند. «کریستین نادر»، تحلیلگر مکزیکی در پاسخ به این توییت نوشت: این زباله پهلوی برای مرگ آشغال‌های آمریکایی ابراز تأسف می‌کند، اما درباره مرگ بیش از ۱۰۰ دختر ایرانی که توسط همان امپراطوری که به آن خدمت می‌کند کشته شدند، حرفی نمی‌زند. انگل منفور.

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

«اونور اونجو»، روزنامه‌نگار ترک هم نوشت: رضا پهلوی برای سه سرباز آمریکایی کشته‌ شده پیام تسلیت می‌فرستد. او آنقدر به آمریکا و اسرائیل تکیه کرده که حتی از ۱۵۰ کودک کشته‌ شده در ایران حرفی نمی‌زند.

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

«سابرینا غفار»، جامعه‌شناس و پژوهشگر مقیم کانادا هم در واکنش به توییت پهلوی نوشت: این رهبر خودخوانده (پهلوی) عملا هیچ حرفی درباره‌ بیش از ۱۵۰ دختر کوچک ایرانی که در مدرسه با بمب کشته شدند، نزده، ولی امروز نتوانست جلوی احساساتش را درباره‌ اینکه چقدر دلش برای سه سرباز آمریکایی که در جنگ کشته شدند می‌سوزد، بگیرد. حتی وفاداری خودش به آمریکا را هم پنهان نمی‌کند. ولی این بازنده‌های ایرانی در خارج تلاش می‌کنند به او بگویند که او شیر ایران است.

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

«ذوالفقار علی بوتو»، فعال محیط‌زیست پاکستانی نیز این‌گونه واکنش نشان داده است: مانند پدرش، زندگی مردم ایران برای او هیچ اهمیتی ندارد. در آغاز این جنگ، ۱۸۰ دختر دانش‌آموز کشته شدند، همان مردم ایرانی‌ که ادعا می‌کند نماینده آنهاست.

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

«مهدی حسن»، مجری تلویزیونی و نویسنده معروف بریتانیایی نیز در پاسخ به توییت پهلوی نوشت: نظری درباره ۱۵۰ کودک دبستان میناب نداری؟

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

یکی از خبرنگاران سابق بی‌بی‌سی نیز با اشاره به توییت پهلوی، خطاب به ضدانقلاب‌ها این‌گونه نوشت: خاک بر سر شمایی که پشت سر چنین بی‌وطن بدبختی افتاده‌اید. کشته شدن سرباز آمریکایی را که به زادگاهش حمله کرده، تسلیت گفته و خود را مدیونشان دانسته اما برای کشته شدن بیش از ۱۵۰ کودک دانش‌آموز مینابی دم برنیاورده.

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

این واکنش‌ها تنها محدود به افراد معروف دنیا نمی‌شود و سایر کاربران این شبکه اجتماعی نیز خطاب به پهلوی اعتراض کرده‌اند. به عنوان مثال، یکی از کاربران خارجی با اشاره به توییت پهلوی نوشت: تو نماینده ایرانی‌ها نیستی، تو فقط یه عروسک خیمه‌ شب‌ بازی از کلاس اپستین هستی که توی آمریکا قایم شدی.

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

یا در ادامه، کاربر دیگری با کاسه‌لیس خطاب قرار دادن پهلوی، این‌گونه واکنش خود را نشان داد: امیدوارم مردم بزرگ ایران نوشته‌های این خوک آمریکایی را بخوانند و ببینند که او چقدر یک خوک آمریکایی است.

واکنش‌های جهانی به توییت پرسروصدای پهلوی؛شباهت عجیب به یک خوک آمریکایی

در عین این که واکنش‌های جهانی به توییت پهلوی بسیار تند است، اما همچنان شاهد آن هستیم که عده‌ای هنوز سنگ او را بر سینه می‌زنند و عجیب‌تر این که با استوری‌های حمایت‌کننده از آمدنش به ایران و نجات آنها و آزاد کردنشان حمایت می‌کند. دیگر باید چه پیش بیاید که عده‌ای متوجه شوند که پشت سر چه کسی دارند بازی می‌کنند؟

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 17
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۷:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    58 28
    پالانی سگ زرده/ مگر تو خواب برگرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • سحر IR ۱۷:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    تعداد کشته های امریکا هرموقع به اندازه ارباب یخچال خوابت در دو شب شد بیا از حقوق ایرانی بنویس عرب گدا گشنه😅شماها انقدر کم و ناچیزیت که فقط از مشتی جیره خورتون رونمایی میکنید تا به گدایی نیفتید ضمنا لانچر بالای سقف مدارس و حیاط مدارس شاید از اخبار شما سانسور بشه اما از ذهن ما هرگز😏 افرادی مثل شما در حد زباله گردی باقی خواهند ماند و پیروزی برای مردم ایران هست و هرکس ناراحته بعد مجازات میتونه بره از ایران در دیده ما شاه بود سایه یزدان تا کور شود دیده بیگانه پرستان حالا تا وقت دارید زجه بزنی گریه کنی ناله کنی 😅😅
    • فرهاد IR ۲۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
      36 18
      ابله بحث شرفه.البته شماها که بویی از شرافت و وطن پرستی نبردین سگ زاده های حامی پهلوی فراری
  • جعفری IR ۱۸:۰۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    21 12
    واکنش ها جالب بود ولی چرا واقعا مکزیکی ها و بنگلادشی ها و ترکیه ای ها جدیدا اینقدر طرفدار ما ایرانیان شدند.
    • اردشیر IR ۲۲:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۱
      0 0
      انسان نمی‌تواند این حجم از بی‌غیرتی و وطن فروشی را تاب بیاورد، ایرانی و غیر ایرانی هم ندارد.
  • ... IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    25 32
    از ربع پالانی وطن فروش لیبرال کسی حمایت نمیکنه مگر قماش زن زندگی ازادی کسانی که تعریف ازادیشان بی بند وباری و فسق وفجور هست کسانی که مغزشان بالاتر از پایین تنه اشون نمیاد ونمی فهمد
  • بومرنگ IR ۱۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    25 23
    لعنت به این خوک کثیف امریکایی_صهیون و حرامزادگانی که دنبالش افتادن
  • امیر IR ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    29 28
    این حرامزاده ای که زنش در اختیار یک پورن استار قرار داده و ما خوشحالیم که اسم دختران معصوم میناب و ایران عزیز در دهان کثیف این عروسک نچرخید. تف برشرفش
  • صابر IR ۱۹:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    17 20
    آخه توقعی از این زنا زاده نباید داشت خودش که حرام زاده بوده الان هم بچه هاش مثل خودشن
  • IR ۱۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    24 20
    نام‌ خانوادگی‌ این‌ خاندان‌ منفور‌در‌واقع‌ پالانچی‌ است‌.رصا‌خان‌ تا پیش‌ از‌ این‌ که‌ توسط‌انگلیسی‌ها‌انتخاب‌و‌دست نشانده شوددر طویله سفارت هلند گار میکرد عکس او با سفیر هلند سوار بر اسب را همه دیده اند به همین دلیل هم نام خانوادگی آنها پالانچی بود. نام خانوادگی پهلوی را بعدها فروغی برایش انتخاب کرد.خودش سواد این کار را نداشت. لطفا اگر خبری از این مزدوران میگذارید با نام واقعی پالانچی بگذارید
  • IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    28 22
    رضا پهلوی عصاره ناب بی غیرتی و دست نشاندگی خاندان رضا خانی است تمام
  • وحید IR ۲۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    25 22
    خاک برسر کسی که طرفدار این سس خرسی بی غیرته
  • IR ۲۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    20 16
    رضا پالانی هیچ جایی در ایران و قلب مردم ایران نداره و طرفدارانش بسیار اندک هستن و بعید میدونم اندک طرفداری که داشت رو الآن داشته باشه دیگه.باباش که کلی سرمایه از ایران دزدید بُرد اون ور آب.پنجاه ساله نشستن تو آمریکا مفت خوری میکنن.اصلا این مردک تاحالا کار کرده واسه کسب درآمد؟هر چی داره از دزدیدن پول هاییه که پدرش از ایران دزدید بُرد اونجا سرمایه گذاری کرد.او یک مهره سوخته هست.در عجبم و به عقل کسایی که ازش حمایت میکنن شک دارم
    • IR ۰۹:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
      8 4
      متاسفانه بسیاری از طرفدارانش فقط بی دینی و بی عفتی را سر لوحه زندگی خودشان قرار داده اند و الا عقل سلیم در این مزدور وطن فروش که باعث ریخته شدن خون هزاران ایرانی شد چه نکته مثبتی می تواند پیدا کند؟ برای شهدای کودک و دختر بچه های میناب یک اظهار تاسف نکرد اما دلش برای قاتلان آن بچه ها سوخت ! اف بر این همه رذالت نفس و مزدوری شیطان بزرگ آمریکا !
  • حسن ازساوجبلاغ IR ۲۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۷
    21 12
    از رضا قلدر(رضاخان میرپنج) بهتر از این نوه در نمی آید.
  • ناشناس IR ۰۴:۱۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
    3 4
    از رضا پالانچی دقیقا همین انتظار میرفت. دقیقا مطابق انتظار هست صحبت هاش. یعنی کسی که فکر میکنه قوم یهود و نتانیاهو و ترامپ کودک آزار و رضا پالانچی و زنش (که معلوم الحال هست) قراره ایران رو آباد کنه، مست لا یعقل هست والسلام
  • IR ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۱۸
    2 2
    این پالانی ها بابت انقلاب ۵۷ فقط عقده ایرانی ها را در دل دارند و با کاسه لیسی آمریکا دنبال انتقام از مردم ایران هستند، با ایجاد دو دستگی، تحریم، جنگ، آشوب، کشته سازی، جاسوسی و پادویی... خدا را شکر می کنم که هر لحظه که می گذره چهره واقعی شان را برای جهان و مخصوصا مردم ایران بیشتر روشن می کنند که چقدر وابسته و ذلیل غرب هستند، شخصیت یک انگل کثیف.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس